Το παράπονο του Πάνου Παναγιωτόπουλου…

Διαβάστε επίσης

Σημειώνει ο Πάνος Παναγιωτόπουλος

Πολλοί φίλοι και φίλες με ρωτάνε γιατί υπήρξε αυτό το προσωρινό σιωπητήριο. Έτσι έπρεπε να είναι, να ηρεμήσουμε όλοι και να μπουν τα πράγματα σε μια νέα μετεκλογική τροχιά.

Με ρωτάτε τι κάνω. Ξαναστήνω από την αρχή το δικηγορικό μου γραφείο και ετοιμάζω την επαγγελματική μου επιστροφή στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Με ρωτάτε ακόμη -και με ρωτάτε επίμονα- γιατί αυτό το αποτέλεσμα στις εκλογές; Σας απαντώ ότι κάποια πράγματα μπορεί να έγιναν λάθος, αλλά αυτό το αποτέλεσμα δε θα υπήρχε εάν δε με είχε στοχοποιήσει ένα παράκεντρο εξουσίας το οποίο είχε την έδρα του στα γραφεία διοίκησης του κόμματος στην οδό Συγγρού και είχε ισχυρές απολήξεις στο τότε Μέγαρο Μαξίμου. Άλλωστε, δεν είμαι ο μόνος που είχε αυτήν την τύχη. Από τους στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, που παίξαμε καθοριστικό ρόλο στον σκληρό αλλά ωραίο αγώνα της εσωκομματικής εκλογής του στην ηγεσία της Ν.Δ στα τέλη του 2009.

Κοιτάξτε γύρω σας και σκεφθείτε: Μαζί με εμένα, εκτός Βουλής ο Αν. Λυκουρέντζος, ο Κ. Μαρκόπουλος, ο Κ. Αρβανιτόπουλος, η Ζ. Μακρη, ο Γ. Καλατζης, ο Γ. Μιχελάκης, η Κ. Παπακώστα, ο Κ. Κολλιας, και πολλοί άλλοι σε όλη την Ελλάδα που δώσανε στο παρελθόν τον καλύτερο τους εαυτό για να εκλεγεί και να προχωρεί με επιτυχία το εγχείρημα του Α. Σαμαρά!….

Και τώρα, μετεκλογικά, καμαρώστε όσους ευνοήθηκαν απόλυτα από τον ίδιο, όσους σπρώχτηκαν με νύχια και με δόντια για να βγουν μπροστά σε ψήφους, καμαρώστε τους που βγάζουν γλώσσα στον Αρχηγό τους και μοστράρουν τη φάτσα τους στα κανάλια για δελφίνοι!!!…

Παλαιότερα άρθρα: