Το παρασκήνιο για να παραμείνει η Αγγ. Νικολούλη στον Alpha – Τι απαίτησε η ίδια;

nikolouli
Διαβάστε επίσης

Γνωστή εφημερίδα αποκαλύπτει τι έγινε στο παρασκήνιο των συζητήσεων του Alpha με την Αγγελική Νικολούλη μέχρι τελικά να κλειστεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα λοιπόν με το Έθνος, η δημοσιογράφος συναντήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε με τη διοίκηση του Alpha και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Όμως η Αγγελική Νικολούλη έριξε στο τραπέζι και έναν σοβαρό προβληματισμό της για την ώρα προβολής της εκπομπής της που μερικές φορές τις Παρασκευές έβγαινε στον αέρα ακόμα και τα μεσάνυχτα, κάτι που στοίχιζε σε νούμερα τηλεθέασης. Παράκλησή της λοιπόν προφανώς ήταν να μεταδίδεται η εκπομπή από τη νέα σεζόν πιο νωρίς ώστε να μην υπάρχουν τέτοιου είδους προβλήματα.

Παλαιότερα άρθρα:

2 απαντήσεις στο “Το παρασκήνιο για να παραμείνει η Αγγ. Νικολούλη στον Alpha – Τι απαίτησε η ίδια;”

  1. 969248 892011The planet are in fact secret by having temperate garden which are usually beautiful, rrncluding a jungle that is definitely undoubtedly profligate featuring so a lot of systems by way of example the game courses, golf method and in addition private pools. Hotel reviews 894824

Σχολιάστε