Το προεκλογικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων που θα γίνει viral (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε επίσης

Ένας δημόσιος υπάλληλος κάθεται στο γραφείο του, καπνίζει, μιλάει στο κινητό και δεν δουλεύει, ενώ παράλληλα καρτέλες υπενθυμίζουν τι δεν μας αρέσει στην κατάσταση που βιώνουμε ως πολίτες, μέσα πάντα από το πρίσμα της Ένωσης Κεντρώων.

Ξαφνικά ο Βασίλης Λεβέντης μπαίνει στο γραφείο και ο υπάλληλος στέκεται «σούζα». Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων του παραδίδει το «πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων» του κόμματός του και σε μία συμβολική κίνηση σηκώνει τα δύο σημαιάκια της Ευρωπαικής Ένωσης και της Ελλάδας που βρίσκονται πεσμένα πάνω στο γραφείο.
Σε κάποιους έφερε ένα χαμόγελο στα χείλη, όταν το είδαν. Ωστόσο οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι με τα σχετικά ερασιτεχνικά μέσα που διαθέτει το κόμμα το αποτέλεσμα τεχνικά τουλάχιστον δεν είναι καθόλου κακό.

Το σποτ δίνει και το στίγμα της προεκλογικής ρητορικής που θα ακολουθήσει το ανερχόμενο κόμμα της Ένωσης Κεντρών, αφού επικεντρώνεται αποκλειστικά στα κακώς κείμενα της νεοελληνικής πραγματικότητας, όπως αυτά καταλογίζονται στο «ρουσφέτι», τη «διαπλοκή» και την ανάγκη αλλαγής της νοοτροπίας μας, όπως επισημαίνεται στο βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=ePw5i-2O5cU

Παλαιότερα άρθρα: