Το πρώτο ποτό κάνναβης με την υπογραφή του Mike Tyson

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με το Forbes, η «The Ranch Companies» που ανήκει στον διάσημο boxer έχει αποκτήσει παγκόσμια άδεια εκτύπωσης προϊόντων κάνναβης.

View this post on Instagram

I guess not all Mondays are bad.

A post shared by Tyson Ranch™️ (@tysonranchofficial) on

Εκεί λοιπόν έρχεται ο συνεργάτης του Mike Tyson, με όνομα Smart Cups. Πρόκειται για μία εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία του πρώτου τυπωμένου ποτού στον κόσμο και θα παραχωρήσει την IP της στην The Ranch Companies, για να εκτυπώσει προϊόντα κάνναβης με την ακριβή δοσολογία που χρειάζεται.

Ακούγεται σουρεαλιστικό για να είναι αληθινό; Ενδεχομένως και δουλεύει ακριβώς έτσι.

«Για την Ranch, είναι συναρπαστικό να δουλεύουμε με την τεχνολογία της Smart Cups, επειδή μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε το οτιδήποτε είναι δυνατό με αυτή την καινοτόμο τεχνολογία. Το να έχουμε την ικανότητα να παράγουμε σειρές προϊόντων που έχουν την σωστή δόση κάνναβης είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι βάζουμε στο σώμα μας, να κατανοήσουμε την σωστή δοσολογία και καθώς και ποια συστατικά, φάρμακα χρησιμοποιούνται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Tyson.

Ωστόσο αυτή η συνεργασία δεν αφορά μόνο την καινοτομία. Αλλά και για την υγεία μας. Σε μία εποχή που τα προϊόντα κάνναβης έχουν γίνει εξαιρετικά ισχυρά, η δοσολογία μπορεί να σηματοδοτήσει τη διαφορά μεταξύ της αποτελεσματικής και αναποτελεσματικής φαρμακευτικής αγωγής. «Ήταν ένα από τα σημαντικά ζητήματα που μαστίζουν τον κλάδο», σχολίασε ο Rob Hickman, CEO της Ranch Companies, αναφέροντας πως αυτή η συνεργασία θα φέρει μία αλλαγή παιχνιδιού στην αγορά της κάνναβης.

View this post on Instagram

Guess how many times we've watched this.

A post shared by Tyson Ranch™️ (@tysonranchofficial) on

Αξίζει να σημειωθεί πως η δημιουργία του πρώτου ποτού κάνναβης που εκτυπώνεται θα είναι η αρχή μίας μακράς συνεργασίας, καθώς οι δύο πλευρές υπόσχονται να στοχεύσουν και σε άλλα προϊόντα κάνναβης.

Πηγή: playboy.gr

Παλαιότερα άρθρα: