Τούρκοι συνέλαβαν δύο στελέχη του ελληνικού στρατού στον Έβρο

τουρκια
Διαβάστε επίσης

Δύο στελέχη του ελληνικού στρατού ξηράς συνελήφθησαν από Τούρκους στον Έβρο την Πέμπτη, όταν περίπολος έχασε τον προσανατολισμό της λόγω κακοκαιρίας.

Αναλυτικότερα, τα στελέχη φέρεται πέρασαν σε τουρκικό έδαφος και τότε συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τους τουρκικές για τις διαδικασίες επανόδου στην Ελλάδα.

«Ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018, στρατιωτική περίπολος αποτελούμενη από δύο Στελέχη του Στρατού Ξηράς, στο πλαίσιο συνήθους περιπολίας στην οριογραμμή δασικής περιοχής Καστανιών Έβρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, φέρεται να εντοπίστηκε από τουρκική περίπολο, σε τουρκικό έδαφος.

Για το περιστατικό έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες αρχές.

Από την πρώτη στιγμή οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις τουρκικές αρχές και είναι σε εξέλιξη διαδικασίες επανόδου στην Ελλάδα.

Είναι καλά στην υγεία τους, βρίσκονται στην Αδριανούπολη προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες», αναφέρει το ΓΕΣ.

Πηγή πληροφοριών: militaire.gr

Παλαιότερα άρθρα:

7 απαντήσεις στο “Τούρκοι συνέλαβαν δύο στελέχη του ελληνικού στρατού στον Έβρο”

  1. 731349 630213Keep up the amazing piece of work, I read couple of posts on this internet internet site and I believe that your weblog is really intriguing and holds bands of great data. 496627

Σχολιάστε