Τραγάκης: «Θέλω ένα μπουκάλι νερό» – Ζωή: «Σε αυτή τη Βουλή, μόνο νερό βρύσης»

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Έχουν καταλάβει όλοι στο κοινοβούλιο πόσο σκληρή πρόκειται να είναι η πρόεδρος της Βουλής μαζί τους. Όμως όταν ο κύριος Τραγάκης ζήτησε ένα μπουκάλι με νερό, επειδή στέγνωσε το στόμα του, δεν περίμενε ότι η κα Κωνσταντοπούλου θα του το αρνιόταν.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας, ο Γιάννης Τραγάκης ζήτησε ένα μπουκάλι νερό. Εκείνη τη στιγμή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου του είπε ότι «σε αυτή την περίοδο της Βουλής, το κοινοβούλιο δεν θα διαφημίζει εμφιαλωμένα νερά», και συνέχισε λέγοντας: «Θα πίνουμε όλοι νερό από την βρύση, γι’ αυτό να περιμένετε να έρθει το γκαρσόν με την κανάτα με νερό βρύσης».

Η Ζωή έχει πάρει πολύ στα σοβαρά το καθήκον ως επικεφαλής του καναλιού της Βουλής. Είναι γεγονός ότι το μπουκαλάκι με το νερό που φαίνεται δίπλα στον ομιλούντα, αποτελεί τοποθέτηση προϊόντος, η οποία κανονικά θα έπρεπε και να σημειώνεται κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης του καναλιού της Βουλής αλλά και πιθανόν να υπάρχει νομικό πλαίσιο που να καλύπτει την έμμεση διαφήμιση από αυτόν τον φορέα. Γεγονός που φυσικά δεν ισχύει.

Πληροφορίες από το κουτί της πανδώρας

Παλαιότερα άρθρα: