Τρισάγιο και αποκαλυπτήρια μνημείου των πεσόντων της ΕΡΤ

HPIM1593
Διαβάστε επίσης

Με μία σεμνή τελετή και τρισάγιο τιμήθηκε η μνήμη των 23 ανθρώπων εργαζομένων της ΕΡΤ και αλληλέγγυων που στη διάρκεια της διετίας 2013-2015 απεβίωσαν λόγω αιτιών που συνδέονταν άμεσα ή έμμεσα με το κλείσιμό της. Μετά το τρισάγιο έγιναν τα αποκαλυπτήρια μνημείου που φιλοτέχνησε αφιλοκερδώς ο γλύπτης Κυριάκος Ρόκος με τίτλο «Μνήμες & Χρέος». Εισαγωγικό χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης.

Ένταση παρόλα αυτά υπήρξε κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του γενικού γραμματέα ενημέρωσης και επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου και του προέδρου της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή καθώς αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι οι Παναγιώτης Λαφαζάνης και Δημήτρης Στρατούλης από τη ΛΑΕ, όπως και η Ραχήλ Μακρή, εκφράζοντας την αντίθεσή τους με την παρουσία τους, ενώ υπήρξαν και κάποιες φραστικές αντεγκλήσεις.

Ακολούθως από την πλευρά της ΠΟΣΠΕΡΤ ο Τάσος Τριανταφύλλης και εκ μέρους της ertopen ο Μιχάλης Μεσσήνης, απένειμαν τιμητικές πλακέτες στο γλύπτη Κυριάκο Ρόκο, ο οποίος δήλωσε ότι «πρέπει το άνοιγμα της ΕΡΤ να γίνει πιο μεγάλο για να δικαιωθούμε όλοι όσοι αγωνιστήκαμε για να ανοίξει και πάλι».

Παλαιότερα άρθρα:

Μία απάντηση στο “Τρισάγιο και αποκαλυπτήρια μνημείου των πεσόντων της ΕΡΤ”

Σχολιάστε