Χαμόγελο του Παιδιού: Είναι συγχυσμένη η μικρή Τάλα – Την αφήνουμε να ηρεμήσει

Διαβάστε επίσης

Για τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού και τη συνεισφορά του κόσμου την εορταστική περίοδο μίλησε ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού».

«Οργώσαμε όλη τη χώρα προκειμένου να εξοικονομήσουμε πόρους για να καλύψουμε τις ανάγκες των δράσεων. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” είναι εκεί 24 ώρες για ό, τι κι αν συμβεί σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, όπως συνέβη και προχθές και με τη μικρούλα Τάλα στο Διδυμότειχο. Ο κόσμος με πολύ λιγότερα χρήματα έδωσε το παρών, άρα εμείς έπρεπε να κάνουμε μεγαλύτερες προσπάθειες για να κάνουμε περισσότερα, ωστόσο τον ευχαριστούμε που καλύψαμε έστω και ένα μέρος», δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha Θεσσαλονίκης.

Με τα παζάρια κατάφερε να συγκεντρωθεί το ποσό των 100.000 ευρώ, τη στιγμή που τα σταθερά έξοδα ανέρχονται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. «Το υπόλοιπο ποσό καλύπτεται από χορηγίες και από τις κλήσεις», εξήγησε ο Κων/νος Γιαννόπουλος.

Αναφορικά με το περιστατικό της μικρής Τάλα (δείτε εδώ), ενημέρωσε πως το παιδάκι έμεινε 10 ώρες κοντά στον νεκρό πατέρα του σ’ ένα αντλιοστάσιο. «Να δούμε τι θα γίνει τώρα με την ψυχούλα του παιδιού», σχολίασε ο κ. Γιαννόπουλος. «Είναι συγχυσμένη η μικρή. Δε μιλάει για τη μητέρα της που μπορεί να είναι εδώ. Την αφήνουμε να ηρεμήσει μη κάνοντας ερωτήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Παλαιότερα άρθρα: