Χείμαρροι οι δρόμοι στην Αθήνα λόγω καταιγίδας

1286417_τθου.PNG_1
Διαβάστε επίσης

Σφοδρή καταιγίδα πλήττει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες την Αθήνα.

Τα φαινόμενα είναι έντονα με κεραυνούς και ισχυρή βροχόπτωση ενώ σε κάποιες περιοχές υπήρξε και πάλι χαλαζόπτωση.   Στο Σύνταγμα η βροχή είναι πολύ έντονη και ήδη υπάρχουν δρόμοι με έντονη συσσώρευση υδάτων.   Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας και το Κερατσίνι έχει προκαλέσει αυτήν την ώρα η έντονη καταιγίδα στην Αττική.

‘Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της λεωφόρου Σχιστού έως τη λεωφόρο Δημοκρατίας, λόγω συσσώρευσης υδάτων στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, στο Κερατσίνι.

Στη Δυτική Αττική:

Σύμφωνα με την Τροχαία, σε ισχύ παραμένει το μέτρο της διακοπής κυκλοφορίας λόγω συσσώρευσης υδάτων στα εξής σημεία:

-στο 39o χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στην περιοχή των Μεγάρων και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα

-στο 35ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στην περιοχή της Ν. Περάμου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα

– στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, στον κόμβο διυλιστηρίων, στο ρεύμα προς Ν. Πέραμα

– στον κόμβο Μάνδρας, στο ρεύμα προς Μάνδρα – στο 4ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών

– Θηβών, στο ρεύμα προς Θήβα – στη διασταύρωση Μάνδρας-Μαγούλας για τις οδούς προς Θήβα – στην οδό Στρατηγού Ρόκα, στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Γαλαξίας», στο ρεύμα προς Μάνδρα.

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ύψος του κόμβου Οινόης επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών- Θηβών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, ενώ η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς έχει αποκατασταθεί.

Παράλληλα, στη Σχιστού από Λαμπράκη ο δρόμος είναι κλειστός καθώς και στη Λεωφόρο Δημοκρατίας από το ύψος της Ανώνυμης οδού στο ρεύμα από Πέραμα προς Πειραιά αλλά και στην Ακτή Ιωνίας από Πειραιά προς Πέραμα, οι δρόμοι είναι κλειστοί.

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε