Χίλαρι Κλίντον: “Μπορώ να νικήσω τον Τραμπ!”

Διαβάστε επίσης

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα Χίλαρι Κλίντον σε συνέντευξή της στο New York Magazine είπε πως θα μπορούσε να αποτελέσει την πρώτη υποψήφια των Δημοκρατικών που θα κερδίσει στην πολιτεία του Τέξας, από το 1976 που είχε κερδίσει ο Τζίμι Κάρτερ.

«Αν οι μαύροι και οι Λατίνοι ψηφοφόροι έρθουν να ψηφίσουν, τότε θα νικήσουμε στο Τέξας», δήλωσε.

Την ίδια ώρα η Χίλαρι Κλίντον, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN, αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με το επιτελείο του Μπέρνι Σάντερς για την ενότητα του Δημοκρατικού κόμματος.

Η ενότητα του κόμματος πρόκειται να αποτελέσει κρίσιμο ζήτημα για τους Δημοκρατικούς από την στιγμή που θα επιλέξουν τον υποψήφιο για το προεδρικό χρίσμα, με την Κλίντον να είναι η πιο ευνοημένη.

«Οπωσδήποτε θα κάνω τα πάντα για να παραμείνει ενωμένο το Δημοκρατικό κόμμα. Οι καμπάνιες μας σημειώνουν σύγκλιση και θα συνεχίσουμε να κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση», είπε η Κλίντον στην συνέντευξή της στο CNN.

Η υποψήφια τον Δημοκρατικών είπε, επίσης, ότι τόσο η ίδια όσο και ο Σάντερς «θα κάνουμε τα πάντα» ώστε ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ να μην κερδίσει στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

Παλαιότερα άρθρα: