Χριστοδουλοπούλου: Η ΝΔ δεν θα μπορούσε να λείπει από τη νέα αθλιότητα εις βάρος μου

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

«Είναι σαφές ότι η επιλεκτική χρήση αποσπάσματος από χτεσινή μου συνέντευξη στο the pressproject έχει ως μοναδική στόχευση να φέρουν σε αντιπαράθεση τους κατοίκους των νησιών με τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Η ίδια εξήγησε ότι η καταγγελία της για νησιώτες που πλουτίζουν εις βάρος των προσφύγων, παρουσιάστηκε ως δήλωση ότι όλα είναι καλά στα νησιά με το πλήθος των προσφύγων.
«Η καταγγελία για παράνομο πλουτισμό σε βάρος των προσφύγων αφορά στους επιτήδειους και έχει επανειλημμένα φιλοξενηθεί ως είδηση στα ΜΜΕ και σίγουρα δεν αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των νησιών», σημείωσε η ίδια.

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου, έχει στο παρελθόν πολλές φορές γίνει αντικείμενο βολών από τα μέσα με αφορμή συγκεκριμένες δηλώσεις της. Αυτή τη φορά ωστόσο η ίδια κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ως συμμετέχουσα σε αυτή την «αθλιότητα» όπως την χαρακτήρισε.

Την επίθεση από τα μέσα ενημέρωσης την ανέφερε ως συμβόλαια πολιτικού bullying αποδίδοντας ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία. «Αυτοί που εκτελούν συμβόλαια πολιτικού bullying συστηματικά σε βάρος του προσώπου μου, το κάνουν ακούραστα επτά μήνες, γιατί υπάρχουν πρόθυμοι να το αναπαράγουν», σημείωσε. «Η ΝΔ και τα στελέχη της δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη νέα αθλιότητα, όπως έκαναν και στο παρελθόν», εξήγησε.

Παλαιότερα άρθρα: