Υποδοχή ηρώων για την Εθνική Αλβανίας στα Τίρανα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε επίσης

Σαν… θεούς υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές της εθνικής Αλβανίας, χιλιάδες συμπατριώτες τους οι οποίοι τους περίμεναν στο αεροδρόμιο των Τιράνων.

Η αποστολή των Αλβανών είχε μόλις καταφτάσει από την Σερβία, μετά το επεισοδιακό παιχνίδι με την αντίστοιχη εθνική ομάδα, με τους παίκτες να αντικρίζουν ένα απίστευτο θέαμα.

Χιλιάδες οπαδοί τους αποθέωναν σαν εθνικούς ήρωες, φωνάζοντας συνθήματα για εκείνους που προστάτεψαν την σημαία της Αλβανίας στην… κόλαση του Βελιγραδίου.

Στο αεροδρόμιο παρευρέθηκαν και αρκετοί υπουργοί με τον αντιπρόεδρο, Νίκο Πελέσι, να ηγείται αυτών. Μάλιστα ,ο πρωθυπουργός της χώρας, Εντι Ράμα, έστειλε μήνυμα από τις Η.Π.Α. όπου βρίσκεται, μιλώντας με υπερηφάνεια για τους παίκτες που προστάτεψαν και τίμησαν την χώρα σύμφωνα με το sport-fm.gr.

Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκαν και τα λόγια του Πέλεσι, ο οποίος αναφέρθηκε στους «ήρωες του Βελιγραδίου που υπερασπίστηκαν τις αθλητικές αξίες και στους οποίους το έθνος οφείλει ευγνωμοσύνη και υπερηφάνεια».

Κερασάκι στην… τούρτα ήταν ο αρχηγός της Εθνικής Αλβανία, Λόρι Τσάνα, ο οποίος μιλούσε στους χιλιάδες παρευρισκομένους επί σαράντα λεπτά.

Παλαιότερα άρθρα: