Ζαχαράκη: Δέσμευσαν τη χώρα ως το 2060 και δεν πήραν τίποτα

Διαβάστε επίσης

«Η κυβέρνηση δέχτηκε ό,τι της ζήτησαν χωρίς καμία διαπραγμάτευση», δηλώνει στη συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η Σοφία Ζαχαράκη. Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση, μετά το κλείσιμο της β΄ αξιολόγησης, ότι υπέγραψε τη δέσμευση της χώρας μέχρι το 2060 χωρίς κανένα ουσιαστικό αντάλλαγμα.

Σε όσους κάνουν λόγο για στρατηγικό λάθος της ΝΔ να ζητάει εκλογές, η κ. Ζαχαράκη τονίζει ότι το αίτημα για πολιτική αλλαγή το θέτει η ίδια η πραγματικότητα και σημειώνει χαρακτηριστικά ότι η ΝΔ δεν θα αφήσει να γίνει «η αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτυχία και μοίρα της χώρας».

«Δεν θα μπορεί για πολύ καιρό ακόμη η κυβέρνηση αυτή να στέκεται μπροστά στο δρόμο της χώρας», προσθέτει εκτιμώντας ότι θα γίνουν εκλογές ενώ αποκλείει κάθε ενδεχόμενο συναίνεσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Όποιος ζητάει από την Νέα Δημοκρατία υπό αυτές τις συνθήκες συναίνεση, δεν ζητάει συναίνεση, ζητάει συγχωροχάρτια για λογαριασμό των δύο κυβερνητικών συνεταίρων», υπογραμμίζει η Σοφία Ζαχαράκη.

Παλαιότερα άρθρα: