Ζευγάρι ο Kanye West και η Irina Shayk: Η αντίδραση Kim Kardashian

Διαβάστε επίσης

Την ώρα που τα διεθνή lifestyle μέσα δεν έχουν προλάβει να αποδεχτούν ακόμα ότι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι και πάλι μαζί, έχουμε μια άλλη σχέση που ξαφνιάζει. Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο ο Kanye West και η Kim Kardashian ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους, όμως η σχέση τους φαίνεται πως είχε τελειώσει από αρκετούς μήνες πριν. Σε αυτό το διάστημα ακούγονταν διάφορα για επιχειρηματίες που φλέρταραν την Κιμ, αλλά τίποτα για τον Κάνιε Γουέστ. Μέχρι που το απόγευμα της Τρίτης (26/5) κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που τον θέλουν να βγαίνει ραντεβού με την Irina Shayk.

Από τη στιγμή που χώρισε με τον Κάνιε Γουέστ και ανακοινώθηκε ότι έγινε δισεκατομμυριούχος, η Κιμ Καρντάσιαν έγινε περιζήτητη σε κύκλους επιχειρηματιών. Ακούστηκαν φήμες για σχέση της με τον Maluma, μετά γράφτηκε ότι δεν είναι σε διαδικασία αναζήτησης συντρόφου και δεν ενδίδει στο φλερτ των πλούσιων ανδρών που την προσεγγίζουν και μέχρι σήμερα η Κιμ είναι μια ελεύθερη επιχειρηματίας. Δεν ισχύει το ίδιο και για τον Κάνιε Γουέστ.

Όλο αυτό το διάστημα ακούγονταν και γράφονταν διάφορα για επιχειρηματίες που φλέρταραν την Κιμ, αλλά για τον Κάνιε κουβέντα. Μέχρι που πριν από λίγα 24ωρα έσκασε η βόμβα που τον θέλει να βγαίνει ραντεβού με την Ιρίνα Σάικ, την πρώην του Μπράντλεϊ Κούπερ.

Φήμες από τον Φλεβάρη

Πάντως οι φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ξένα μέσα έγραφαν ότι η Ιρίνα Σάικ και η Κάνιε Γουέστ είχαν βγει για ραντεβού. Άλλωστε, όπως σημειώνει σχετικά και η Mirror, οι δύο τους έχουν ένα παρελθόν αφού ο Κάνιε την γνώρισε σε ένα από τα βιντεοκλίπ του το 2010.

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες λοιπόν, ήρθε και η απάντηση από άτομα του κοντινού περιβάλλοντος του ράπερ, η οποία αναφέρει ότι: «Ο Κάνιε Γουέστ βγαίνει μυστικά με την Iρίνα Σάικ», ενώ μια άλλη πηγή σημειώνει ότι «δεν νομίζω το ότι “βγαίνουν” είναι η σωστή λέξη, αλλά σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον από τις δυο πλευρές»Ένα άλλο σάιτ το DeuxMoi που ξεκίνησε τη φημολογία, τονίζει ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ειπωθεί κάτι και οι δυο τους δεν έχουν βγει πάνω από μία φορά, αλλά φαίνεται σίγουρα να υπάρχει κάτι μεταξύ τους.

H γνωριμία Κάνιε – Ιρίνα

Ο Κάνιε και η Ιρίνα έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, αφού το 2010 συμμετείχε στο βίντεο κλιπ του για το τραγούδι Power, ενώ το 2012 είχε περπατήσει στην πασαρέλα του Paris Fashion Week για την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας του Κάνιε.

H αντίδραση της Κιμ

Η Κιμ Καρντάσιαν από την πλευρά της δεν φαίνεται να ενοχλείται από τις φήμες. Εξάλλου τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. «Ακόμα και αν είναι αλήθεια την Κιμ δεν την ενδιαφέρει. Ούτε την ίδια αλλά ούτε και τον κύκλο της», αναφέρει άτομο από το στενό περιβάλλον της διάσημης influencer.

Παρόμοιες πληροφορίες μεταφέρει και η Mirror όπου σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον της Κιμ Καρντάσιαν, η ίδια δεν θεωρεί ότι ισχύουν αυτές οι φήμες, αλλά ακόμα κι αν ίσχυαν, δεν θα έδειχνε κανένα ενδιαφέρον, αφού μέσα της έχει προχωρήσει παρακάτω.

Τα φλερτ που χρεώνουν στην Κιμ

Από τη στιγμή που χώρισε με τον Κάνιε Γουέστ και ανακοινώθηκε ότι έγινε δισεκατομμυριούχος, η Κιμ Καρντάσιαν έγινε περιζήτητη σε κύκλους επιχειρηματιών. Ακούστηκαν φήμες για σχέση της με τον Maluma, μετά γράφτηκε ότι δεν είναι σε διαδικασία αναζήτησης συντρόφου και δεν ενδίδει στο φλερτ των πλούσιων ανδρών που την προσεγγίζουν και μέχρι σήμερα η Κιμ είναι μια ελεύθερη επιχειρηματίας. Δεν ισχύει το ίδιο και για τον Κάνιε Γουέστ; Το μέλλον θα δείξει.

Παλαιότερα άρθρα: