Ζώδια: Τα ζώδια της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου

Διαβάστε επίσης

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με Σελήνη στους Ιχθύς και μπορεί να σας πιάσει έντονος προβληματισμός σχετικά με τις δεξιότητες σας, ειδικά εσάς τους τρίτου δεκαημέρου που έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ σχετικά με την εύρεση εργασίας. Παρόλα αυτά, είναι μια καλή στιγμή για να συνεχίσετε την προσπάθεια καθώς ο Δίας σχηματίζει πολύ καλές όψεις με την Σελήνη. Η προσωπική σας ζωή περνά διακυμάνσεις που οφείλονται κυρίως στην ελλειπή επικοινωνία με το ταίρι σας και υπάρχουν στιγμές που σας μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά, με αποτέλεσμα τη δημιουργία εντάσεων. Προσπαθήστε να βλέπετε πιο αντικειμενικά τις καταστάσεις.
ΤΑΥΡΟΣ Οι Ταύροι έχετε πολλά στο μυαλό σας που πρέπει να τακτοποιηθούν και είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε καμία εκκρεμότητα, κάτι που μπορεί να σας προκαλέσει άγχος. Ωστόσο, είναι μια καλή μέρα για τον τομέα των συνεργασιών και πρέπει να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις, καθώς μπορεί να βγει κάτι καλό έπειτα από μια συνάντηση με φιλικό σας πρόσωπο. Ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες και να τονώσετε την κοινωνική σας ζωή. Μπορεί να είναι ένα χόμπι, ή ένα άθλημα. Η επαφή σας με άτομα που είστε στο ίδιο μήκος κύματος θα σας δώσει ιδιαίτερη ικανοποίηση έπειτα από την εποικοδομητική ανταλλαγή ιδεών και απόψεων.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Σελήνη και Ποσειδώνας διανύουν τον τομέα της καριέρας και των φιλοδοξιών και καθώς σχηματίζουν αρμονικές όψεις με τον Δία, μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Επικεντρωθείτε στη δουλειά σας, κάντε τις απαραίτητες επαφές με άτομα που μπορούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα σας και έχετε πάντα θετική σκέψη. Η ψυχραιμία είναι κάτι που δεν σας χαρακτηρίζει και ειδικά όταν έχετε κάποιο πρόβλημα, προκειμένου να το επικοινωνήσετε με τους άλλους, δεν υπολογίζετε ούτε την ώρα, ούτε τον τόπο που μπορεί να βρίσκονται, κάτι που θα επιφέρει ρήξη στις σχέσεις σας. Μην αντιδράτε σπασμωδικά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ταξίδια και επιτυχίες προβλέπονται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου και είναι μια πολύ καλή στιγμή για να δώσετε έμφαση σε θέματα που μπορεί να είχατε αμελήσει λόγω της υπερβολικής σας σιγουριάς. Η Σελήνη σε αρμονικές όψεις με τον Δία και τον Ποσειδώνα, αυξάνει τη δημιουργική σας διάθεση και με ότι καταγίνεστε, θα έχει ανταπόκριση στο κοινό. Η έλλειψη κατανόησης θα σας φέρει σε έντονη κόντρα με ένα από τα αδέλφια και μπορεί να ψυχραθούν οι σχέσεις σας για αρκετό διάστημα. Όπως περιμένετε να σας κατανοούν οι άλλοι όταν είστε πιεσμένοι, οφείλετε να κάνετε το ίδιο κι εσείς και όχι να ρίχνετε λάδι στη φωτιά με νουθεσίες. ΛΕΩΝ
Τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται, ωστόσο είστε αρκετά ανήσυχοι για το μέλλον και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να αυξήσετε τα κέρδη σας. Οι αρμονικές όψεις του Δία με την Σελήνη και τον Ποσειδώνα ευνοούν την επίλυση ενός περιουσιακού θέματος, ενώ παράλληλα σας δίνονται ευκαιρίες για να αυξήσετε την φήμη και τη δημοτικότητα σας. Ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν και κυρίως έχουν να κάνουν με τις σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη τς οικογένειας, με αποτέλεσμα να είστε απογοητευμένοι και ταυτόχρονα αποφασισμένοι να βάλετε βέτο σε συμπεριφορές που σας προκαλούν κούραση και εκνευρισμό. Διεκδικήστε τον σεβασμό που αξίζετε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θετικά ξεκινά η εβδομάδα καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε μια καινούρια και πολλά υποσχόμενη συνεργασία με το εξωτερικό και καθώς έχετε την εύνοια του Δία, διευκολύνονται πολύ οι όποιες υποθέσεις σας, ενώ ευνοούνται θέματα σπουδών και εκπαίδευσης. Ωστόσο, οι μετακινήσεις σας στην πόλη, θα γίνουν με δυσκολία και θα σπαταληθεί χρόνος. Η Σελήνη στους Ιχθύς σας κάνει πολύ ευαίσθητους, αλλά επειδή δεν επικοινωνείτε εγκαίρως τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, μπορεί να σας πιάσει το παράπονο, το οποίο θα γυρίσει σε θυμό και θα πείτε λόγια για τα οποία θα μετανιώσετε αργότερα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας.
ΖΥΓΟΣ
Οι Ζυγοί δέχεστε τις ευμενείς επιρροές της Σελήνης με τον Δία και καθώς διανύει η μεν τον επαγγελματικό και ο δε τον οικονομικό τομέα, προβλέπονται γοργές και ευχάριστες εξελίξεις. Ιδανική στιγμή για να κάνετε μία επένδυση όπως είναι η αγορά κατοικίας ή για να ολοκληρώσετε την αποπληρωμή μιας οφειλής καθώς έχετε την οικονομική ευχέρεια. Αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις σχετικά με τα ερωτικά σας και πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε, ώστε να αποφύγετε μελλοντικά μπερδέματα. Αυτή την εποχή είστε λίγο επιπόλαιοι με τις σχέσεις σας και δεν θα θέλατε να κάνετε ένα γάμο- αστραπή που θα αποδειχθεί στο εγγύς μέλλον σκέτη αποτυχία.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μία είδηση που θα αφορά τα επαγγελματικά σας, θα σας κάνει να δώσετε τέλος σε μία συνεργασία και θα αποφασίσετε να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις καθώς διαπιστώνετε πως παίζεται έντονο παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας. Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση εξαιτίας των εργασιακών σας σχέσεων και θα είστε αρκετά αφηρημένοι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συνεχίζει να σας απασχολεί η στάση ενός ατόμου που δεν μπορείτε να ψυχολογήσετε εύκολα και επειδή δεν είστε σίγουροι για τις προθέσεις του, συμπεριφέρεστε αλλοπρόσαλλα. Προσπαθήστε να το γνωρίσετε καλύτερα και μην προεξοφλείτε ανθρώπους και γεγονότα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στον επαγγελματικό τομέα οι εξελίξεις είναι ενθαρρυντικές, αλλά δεν παύει να σας απασχολεί το μέλλον και προσπαθείτε να βρείτε εναλλακτικές λύσεις ώστε να μη μείνετε ούτε μέρα χωρίς απασχόληση. Στον οικονομικό τομέα υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης και πρέπει να έχετε το μυαλό στις συναλλαγές σας και πουθενά αλλού όταν κάνετε πληρωμές ή αγορές. Η δημιουργία οικογένειας είναι θέμα ταμπού και όποτε πάτε να ξεκινήσετε μία συζήτηση, καταλήγετε σε διαφωνία με το ταίρι σας. Ενδεχομένως κι εσείς να πιέζετε παραπάνω από όσο πρέπει, με αποτέλεσμα να προκαλείτε καταπίεση στον άνθρωπο σας. Προσεγγίστε το ζήτημα κάποια άλλη στιγμή.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φαντασία και έντονα δημιουργική διάθεση διαμορφώνουν ένα θετικό ξεκίνημα εβδομάδας και αν αφοσιωθείτε στα έργα σας, τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν. Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να δώσετε έμφαση στην επικοινωνία, για να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι ώστε να προωθήσετε μία ιδέα σας, δεν είναι όμως κατάλληλη για μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Έντονος συναισθηματισμός και διάθεση να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με άτομα που σας αρέσει να συζητάτε μαζί τους, θα σας κάνουν να ανοίξετε την καρδιά σας και να βγάλετε από μέσα σας όλα αυτά που κατά καιρούς σας προβληματίζουν, οπότε θα νιώσετε πολύ πιο ανακουφισμένοι.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη στους Ιχθύς μαζί με τον Δία που διανύει τον τομέα της καριέρας και των φιλοδοξιών, επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σας και θα δείτε το εισόδημα σας να αυξάνεται σε σημαντικό βαθμό. Περιορίστε τα περιττά έξοδα ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα για ένα ταξίδι ή μία αγορά που επιθυμείτε να κάνετε και τακτοποιείστε τις οφειλές σας. Η ανάγκη σας να έχετε κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα, μπορεί να σας κάνει πιεστικούς και τελικά θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα. Δείξτε το ενδιαφέρον σας, αλλά μην παραπονιέστε, γιατί έτσι δημιουργείτε μια δυσάρεστη ατμόσφαιρα που θα θέλουν να την αποφύγουν άπαντες.
ΙΧΘΥΣ
Επιτυχίες και ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται στον τομέα της εκπαίδευσης και μπορεί να προκύψει ένα σύντομο ταξίδι. Στον επαγγελματικό τομέα ευνοούνται οι επαφές με άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν οικονομικά για την εφαρμογή ενός σχεδίου σας, ενώ παράλληλα αυξάνεται και η φήμη σας καθώς η Σελήνη στο ζώδιο σας σχηματίζει καλές όψεις με τον Δία. Πολύ καλή στιγμή για τους καλλιτέχνες μιας και η φαντασία καλπάζει και τα αποτελέσματα θα είναι πέρα των προσδοκιών σας. Αφιερώστε το απόγευμα στην τέχνη σας, βάλτε την ανάλογη μουσική που σας εμπνέει και αφήστε τη δημιουργικότητα σας να σας ταξιδέψει.

Παλαιότερα άρθρα: