Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017:

Κριός

Μια ανανεωμένη αίσθηση σωματικής δύναμης μπορεί να σας γεμίσει με αποφασιστικότητα και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Το μυαλό σας όμως δεν είναι συγκεντρωμένο εκεί καθώς μπορεί να αισθάνεστε πολύ παθιασμένοι τώρα. Τα πνευματικά και φιλοσοφικά σας ενδιαφέρονται ίσως είναι κυρίως στο μυαλό σας μαζί με τον έρωτα.

Ταύρος

Θα έχετε ρομαντική διάθεση σήμερα. Θα έλκετε τους ελκυστικούς περνώντας στον δρόμο και θα προσελκύετε βλέμματα θαυμασμού. Οι ταινίες ίσως σας ενδιαφέρουν περισσότερο σήμερα και ίσως αποφασίσετε να πάτε μια βόλτα στα μαγαζιά. Σίγουρα απόψε είναι μια καλή ημέρα για να την περάσετε με ένα ιδιαίτερο άτομο που υπάρχει στην ζωή σας.

Δίδυμοι

Ένα βράδυ στο σπίτι μαζί με τον/την σύντροφό σας ίσως είναι πολύ δελεαστικό σήμερα. Ο έρωτας και το sex είναι πολύ στο μυαλό σας και ίσως σήμερα εκπλαγείτε και εσείς με το πώς αισθάνεστε. Ίσως αποφασίσετε να συνεχίσετε την ανάγνωση ενός ερωτικού μυθιστορήματος ή να δείτε μια ρομαντική ταινία. Ίσως μάθετε να επικοινωνείτε καλύτερα με τον/την σύντροφό σας σήμερα λεκτικά και σωματικά.

Καρκίνος

Η επικοινωνία με τον/την σύντροφό σας ίσως συναντήσει εμπόδια και μπορεί να μην είστε σε θέση να προχωρήσετε. Ίσως κάποια χρήματα που περιμένετε να έρθουν με το ταχυδρομείο δεν έρθουν σήμερα. Μπορεί η ημέρα να είναι γεμάτη εκνευρισμούς αλλά το απόγευμα θα πάνε όλα καλά.

Λέων

Είστε παθιασμένα άτομα από την φύση σας αλλά η δύναμη των επιθυμιών σας ίσως σας εκπλήξει σήμερα. Θα αισθάνεστε πολύ ρομαντικοί και αισθησιακοί. Θα θέλετε να περάσετε χρόνο μαζί με τον/την σύντροφό σας. Μην εκπλαγείτε αν τραβήξετε βλέμματα θαυμασμού από τους άλλους. Η επικοινωνία σε όλα θα επίπεδα θα είναι καλή και ξεκάθαρη.

Παρθένος

Η επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας και τους άλλους θα είναι ξεκάθαρη, ειλικρινής και τρυφερή. Τώρα είναι καιρός να είστε μαζί με τον/την σύντροφό σας. Φροντίστε να δείχνετε υπέροχοι. Περάστε καλά.

Ζυγός

Ένα τηλεφώνημα από τον/την σύντροφό σας ίσως φέρει στην επιφάνεια πάθος και ρομαντισμό σήμερα. Θα είστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τον/την σύντροφό σας τώρα. Ίσως ξέρετε ενστικτωδώς τι χρειάζεται από εσάς.

Σκορπιός

Είστε άτομα που συνηθίζετε να λειτουργείτε με το μυαλό σας και σήμερα το πάθος που θα εμφανιστεί ίσως σας εκπλήξει. Για σήμερα οι αρχές σας μπορεί να μετατραπούν από πνευματικές σε σωματικές. Μάλλον θα θέλετε να σχεδιάσετε ένα ρομαντικό βράδυ με τον/την σύντροφό σας.

Τοξότης

Είστε ρομαντικοί από την φύση σας αλλά σήμερα μάλλον θα σκέπτεστε με βάση το σωματικό πάθος και όχι τον ρομαντισμό. Μάλλον θα ανησυχείτε πολύ για την εμφάνισή σας και ίσως θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές και ίσως αγοράσετε κάποια νέα ρούχα

Αιγόκερως

Ακόμα και αν είστε ελεύθεροι μάλλον θα έχετε πολύ πάθος σήμερα και θα θέλετε να κανονίσετε μια προσωπική συνάντηση με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει. Ίσως θέλετε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι. Να είστε υπομονετικοί και μην πιέζετε καταστάσεις. Περιμένετε και θα δείτε πως θα πάνε τα πράγματα.

Υδροχόος

Είστε προσγειωμένα άτομα από την φύση σας και απολαμβάνετε το σωματικό πάθος, ίσως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά σήμερα. Ίσως ενδιαφέρεστε για ρομαντικά μυθιστορήματα και ταινίες. Ίσως θέλετε να σχεδιάσετε ένα ρομαντικό βράδυ για τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά αισθάνεστε έλξη για έναν φίλο.

Ιχθύες

Το μυαλό σας μάλλον δεν θα είναι στην δουλειά σήμερα. Αυτό ίσως δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Ίσως αισθάνεστε πολύ ρομαντικοί. Μάλλον σκέπτεστε το βράδυ όπου μπορείτε να είστε μόνοι με τον/την σύντροφό σας.

Παλαιότερα άρθρα: