Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017:

Κριός
Κάποιες χαρούμενες αλλά και επίπονες αναμνήσεις από την παιδική σας ηλικία μπορεί να σας έρθουν στο μυαλό σήμερα και να αντιληφθείτε καλύτερα πως οι πρώτες εμπειρίες σας μπορεί να επηρεάσουν την τωρινή κατάστασή σας. Κάποιες απρόσμενες σκέψεις μπορεί να σας κάνουν να δείτε διαφορετικά το παρόν και το μέλλον σας. Μπορείτε να αντιληφθείτε αν μια προσωπική ή επαγγελματική πορεία δεν είναι σωστή για εσάς.

Ταύρος
Ενώ μπορεί να είστε άνετοι με το περιβάλλον σας μπορεί να λάβετε ένα σημάδι ότι είναι ώρα για αλλαγή. Αυτό ίσως αφορά την αλλαγή δουλειάς που ίσως σας επιτρέπει να εκμεταλλευθείτε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Μην επιτρέψετε σε μικρά αλλά απαραίτητα ρίσκα να σας κάνουν να απορρίψετε έναν τρόπο δράσης.

Δίδυμοι
Η ξαφνική οικονομική επιτυχία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο ζωής σας. Σκεφθείτε ξανά την τωρινή σας κατάσταση και αναλογιστείτε το κυνήγι των παλιών ονείρων που μπορεί να έχετε εγκαταλείψει. Οι πνευματικοί στόχοι και τα ενδιαφέροντα μπορεί να αλλάξουν. Οι παλιοί φίλοι μπορεί να μένουν πίσω και κάποιες νέες φιλίες ίσως σχηματιστούν.

Καρκίνος
Περνάτε πολύ χρόνο από την ζωή σας εξυπηρετώντας τους άλλους. Τώρα μπορεί να αξιολογήσετε το καθήκον σας προς εκείνους. Ίσως κάποιος εκμεταλλεύεται την καλή σας φύση. Ίσως τελικά βιώνετε επιθυμίες που αισθάνεστε ότι πρέπει να ικανοποιήσετε. Κοιτάξτε αντικειμενικά την κατάστασή σας χωρίς να αισθάνεστε ενοχές, τύψεις, θλίψη ή φόβο ότι θα χάσετε έναν φίλο.

Λέων
Πάντα βλέπετε και τις δύο πλευρές μιας κατάστασης ξεκάθαρα. Σήμερα μπορεί να κρίνετε τον μελλοντικό τρόπο δράσης σκεπτόμενοι το παρελθόν. Οι προηγούμενες αρχές σας ίσως δοκιμάζονται και οι παλιές απόψεις αναθεωρούνται. Μπορεί να σκεφθείτε να τελειώσετε μια σχέση ή να μπείτε σε μια νέα.

Παρθένος
Κάποιο άτομο που ξέρετε εδώ και καιρό μπορεί να εξαφανιστεί από την ζωή σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε αποπροσανατολισμένοι και χωρίς συγκέντρωση. Οι απόψεις σας για την αλήθεια, την τιμή και την ηθική απαιτούν επανεξέταση μετά από κάποια πρόσφατα γεγονότα. Μια αλλαγή επαγγέλματος ίσως φαίνεται στον ορίζοντα.

Ζυγός
Η επικοινωνία είναι ένα από τα δυνατά σας σημεία αλλά σήμερα ίσως τα πράγματα να είναι δύσκολα. Μπορεί να είστε εσωστρεφείς αλλά η ανοιχτή, ειλικρινής συζήτηση μπορεί να είναι αυτό που θέλετε τώρα. Οι ιδέες και οι αξίες σας αλλάζουν και μπορεί να θέλετε καθοδήγηση ώστε να κάνετε τα νέα σας πιστεύω να λειτουργήσουν.

Σκορπιός
Κάποια προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το άγχος εμφανίζονται και πρέπει να επανεξεταστεί η ζωή σας τώρα, ειδικά η δουλειά σας. Μπορεί να ρίξετε μια καλή ματιά στις ικανότητές σας και να σκεφθείτε πως μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε καλύτερα. Η επικοινωνία από κάποια μακρινά μέρη μπορεί να σας φέρει ευκαιρίες ώστε να κυνηγήσετε παλιές φιλοδοξίες.

Τοξότης
Η παιδικότητά σας βγαίνει στην επιφάνεια. Οι αναμνήσεις από παλιές καλές στιγμές σας βγάζουν την παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε τρόπους διασκέδασης που κάποτε απολαμβάνατε και τώρα έχετε εγκαταλείψει. Τα παιδιά σας παρέχουν έμπνευση και διέξοδο για αυτή την ενέργεια.

Αιγόκερως
Η επαναδιαπραγμάτευση των σχέσεων μπορεί να προκαλέσει θλίψη σήμερα. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι προσπαθώντας να φτιάξετε κάτι θα εξακολουθεί να μην λειτουργεί. Τα παλιά συναισθήματα που έχουν δημιουργήσει δυσκολίες ίσως έρθουν στην επιφάνεια. Αν το αντιληφθείτε αυτό ίσως βρείτε και το κουράγιο να προχωρήσετε.

Υδροχόος
Σήμερα ίσως βάλετε στην άκρη την συνηθισμένη τάση σας να πιέζετε για εξέλιξη χωρίς να κοιτάτε πίσω. Μπορεί να σκεφθείτε κάποιες ιδέες του παρελθόντος και να τις δείτε από άλλη οπτική. Οι καταστάσεις ίσως πιέσουν για επανεξέταση της τωρινής σας δουλειάς ή του τρόπου ζωής σας.

Ιχθύες
Σήμερα η ημέρα αφορά την επανεξέταση. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες που έχετε εγκαταλείψει ίσως έρθουν πάλι στο προσκήνιο. Μπορεί να είστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες στην κατάστασή σας τώρα. Μπορεί να θέλετε να σας κάνουν κάποιες χάρες κάποια άτομα που δεν έχετε μιλήσει εδώ και καιρό. Κάποια παλιά χρέη πρέπει να πληρωθούν. Τώρα είναι καλή περίοδος να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες.

Παλαιότερα άρθρα: