Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017:

Κριός

Δείξτε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα με ψυχραιμία. Στον επαγγελματικό τομέα το τοπίο θα είναι διαφορετικό και θα έχετε πολύ καλές προοπτικές.

Ταύρος

Όλο αυτό το διάστημα που ο Άρης θα είναι στο ζώδιό σας, θα είστε πολύ αποφασιστικοί και δυναμικοί. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις και γεγονότα που θα σας χρησιμευόσουν για την προώθηση των σχεδίων.

Δίδυμοι

Θα οργανώσετε τις επόμενα βήματά σας και θα είστε πολύ προσεκτικοί. Στον επαγγελματικό τομέα ετοιμάζεστε για σημαντικές αλλαγές και θα κάνετε ανακατατάξεις στα σχέδιά σας. Οικονομικά η κατάστασή σας βελτιώνεται, όμως συγκρατηθείτε από τις σπατάλες.

Καρκίνος

Με την κοινωνικότητά σας αυξημένη θα μπορέσετε να βρείτε την ισορροπία σας με τα μέλη της οικογενείας σας και τον στενό σας κύκλο. Στον επαγγελματικό τομέα θα προετοιμαστείτε για τις επόμενες κινήσεις σας, αλλά ταυτόχρονα θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών ατόμων.

Λέων

Διάφορες κινήσεις θα κάνετε αυτό το διάστημα προκειμένου να οργανώσετε με επιτυχία το μέλλον σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα κάνετε συζητήσεις για μια νέα πρόταση που θα έχετε αλλά και θα οργανώσετε τα σχέδιά σας.

Παρθένος

Τώρα τα όνειρά σας και οι ανάγκες σας θα είναι αυτά που θα σας ενδιαφέρουν και θα προσπαθήσετε να τα καλύψετε. Στον επαγγελματικό τομέα, θα οργανώσετε τον χρόνο σας και τα σχέδιά σας και θα προετοιμάσετε ένα σημαντικό ταξίδι ή μια συνάντηση με άτομο από μακριά.

Ζυγός

Διάφορα ζητήματα θα σας απασχολήσουν και ίσως να σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν πολύ θετικές εξελίξεις και θα κάνετε σημαντικές επαφές με άτομα του χώρου σας για την προώθηση των σχεδίων σας.

Σκορπιός

Κάποια θέματα μπορεί να σας αιφνιδιάσουν, ωστόσο θα μπορείτε να τα ρυθμίσετε. Στον επαγγελματικό τομέα θα σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία, ωστόσο προσέξτε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

Τοξότης

Πολύ σημαντικές αλλαγές θα κάνετε στην καθημερινότητά σας και θα ασχοληθείτε ουσιαστικά και με την υγεία σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχει φόρτος εργασίας, ωστόσο θα αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα έχετε σημαντικές προοπτικές.

Αιγόκερως

Οι οικογενειακές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν και θα μπορέσετε να φέρετε αρμονία. Στον επαγγελματικό τομέα θα κάνετε κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας και θα έχετε υποστήριξη από σημαντικά πρόσωπα.

Υδροχόος

Σημαντικές αλλαγές θα θέλετε να κάνετε στην καθημερινότητά σας, πρέπει όμως να βρείτε ισορροπίες με τους γύρω σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας και τα σχέδιά σας. Οικονομικά, αποφύγετε τις σπατάλες.

Ιχθείς

Η καθημερινότητά σας αλλάζει και θα έχετε αλλεπάλληλες συναντήσεις ίσως και ταξίδια το διάστημα αυτό. Στον επαγγελματικό τομέα οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες και πολλά ζητήματα θα προκύψουν και θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση.

Παλαιότερα άρθρα: