Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Πεμπτη 27 Απριλίου 2017

Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Πεμπτη 27 Απριλίου 2017:

Κριός

Ένα τρυφερό γράμμα, ένα τηλεφώνημα ή ένα email μπορεί να έρθει σήμερα σε εσάς από κάποιον που μένει μακριά. Μπορεί να είναι πολύ ευχάριστο αλλά ο εκνευρισμός που προκύπτει από τον χωρισμό μπορεί να σας κάνει να σκεφθείτε ένα ταξίδι σε αυτό το άτομο.

Ταύρος

Μπορεί να σας προσεγγίσει κάποιος σήμερα προσφέροντάς σας την ευκαιρία να βελτιώσετε το εισόδημά σας. Ίσως είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Δείτε πρώτα τα γεγονότα πριν δεσμευτείτε. Μπορεί να μην είναι όλα όπως φαίνονται.

Δίδυμοι

Όποια και αν είναι η προσωπική σας κατάσταση σήμερα μπορεί να συναντήσετε ένα συναρπαστικό άτομο που μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε έντονη έλξη. Αυτό είναι ευχάριστο και δεν υπάρχει λόγος να μην απολαύσετε τη παρέα αλλά να είστε λίγο προσεκτικοί.

Καρκίνος

Ενοχλητικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα ίσως σας αγχώσουν. Μια ξαφνική επιθυμία να δραπετεύσετε μπορεί να μπει στο μυαλό σας. Μην ξεσπάσετε στο φαγητό ή το ποτό.

Λέων

Μπορεί να έχετε δυσκολία να έρθετε σε επαφή με τους άλλους σήμερα. Μπορεί να μην είναι εφικτά τα τηλεφωνήματά σας ή τα email σας. Μπορεί να θέλετε να σταματήσετε να προσπαθείτε αλλά μην παραιτείστε. Συνεχίστε.

Παρθένος

Ο εκνευρισμός στην οικογένειά σας μπορεί να σας οδηγήσει να ριχτείτε στην δουλειά και συγκεκριμένα σε κάποια δημιουργικά σχέδια. Ίσως είναι η σωστή πορεία.

Ζυγός

Μην περιμένετε να έχετε πολύ τύχη με τους υπολογιστές σήμερα ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την επικοινωνία με τους άλλους. Η άσχημη λειτουργία τους μπορεί να σας ταλαιπωρεί την ημέρα.

Σκορπιός

Ενοχλητικά νέα σχετικά με τα οικονομικά μπορεί να έχετε σήμερα. Αυτό μπορεί να αφορά τα δικά σας οικονομικά ή γενικά την οικονομία. Μην πανικοβάλλεστε. Μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνεται. Δείτε πρώτα τα δεδομένα.

Τοξότης

Μια έντονη επιθυμία για έρωτα είτε με τον/την σύντροφό σας είτε με κάποιο νέο άτομο μπορεί να είναι υπερβολική. Μπορεί να μπείτε σε πειρασμό να κάνετε ότι χρειαστεί για να διατηρήσετε την σχέση. Μην υπερβάλλετε, δεν είναι η σωστή ημέρα.

Αιγόκερως

Κάποιος που συμπαθείτε πολύ ίσως να μην έχει καλή διάθεση σήμερα. Μην αφήσετε την ευαισθησία σας να γίνει το αδύναμο σημείο σας. Μην προσβάλλεστε από το τι μπορεί να πει αυτό το άτομο πάνω στον εκνευρισμό του.

Υδροχόος

Μια απρόσμενη συνάντηση με έναν φίλο μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε τα έντονα συναισθήματα που βιώνει ο φίλος σας. Αυτό μπορεί να σας ενοχλήσει οπότε να είστε προετοιμασμένοι.

Ιχθύες

Μια ξαφνική επιθυμία για ανεξαρτησία από μια δουλειά, το σπίτι ή μια σχέση που δεν λειτουργεί σωστά, σας φαίνεται αναγκαία τώρα. Μπορεί να έχετε την ιδέα να αλλάξετε δουλειά, να μετακομίσετε ή να χωρίσετε. Αυτές οι ιδέες δεν είναι τόσο λειτουργικές όσο νομίζετε.

Παλαιότερα άρθρα: