Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για τo Σαββατοκύριακο 22-23 Απριλίου 2017

Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια τo Σαββατοκύριακο 22-23 Απριλίου 2017:

Κριός

Σήμερα η φαντασία και η διαίσθησή σας είναι πολύ έντονες. Εμπιστευθείτε την καρδιά σας ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με χρήματα ή νέα σχέδια. Μπορεί κάποια όνειρα να χτυπήσουν την πόρτα του συνειδητού σας αλλά ίσως χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβετε.

Ταύρος

Σήμερα θα είναι μια πολυάσχολη ημέρα για εσάς καθώς οι επικοινωνίες που ίσως αφορούν τα επαγγελματικά σας μπορεί να καταλάβουν τον χρόνο σας. Αυτό ίσως έχει να κάνει με δικούς σας στόχους ή κάποιου φίλου ή μιας ομάδας στην οποία συμμετέχετε. Ό,τι και να είναι θα είστε πολύ αισιόδοξοι. Η επιτυχία είναι γύρω σας.

Δίδυμοι

Τα επαγγελματικά θέματα θα πάρουν μια ξαφνική τροπή προς το καλύτερο. Ίσως πρέπει να ασχοληθείτε με την γραφειοκρατία. Μια νέα αίσθηση αυτοπεποίθησης συμβάλλει στην ανάπτυξη και όσα περισσότερα καλά σας συμβούν τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση θα έχετε. Η εξωτερική σας εμφάνιση θα είναι πολύ σημαντική για εσάς σήμερα μιας και θα θέλετε να ταιριάζει με τον τρόπο που αισθάνεστε σήμερα.

Καρκίνος

Μια ευκαιρία να ταξιδέψετε, ίσως για επαγγελματικούς σκοπούς μπορεί να παρουσιαστεί σήμερα. Αυτό ίσως απαιτεί κάποιες προσωρινές προσαρμογές στην προσωπική σας ζωή αλλά μην το αφήσετε να σας σταματήσει. Θα θέλετε να εκμεταλλευθείτε τις νέες ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Η επαγγελματική επιτυχία είναι στο χέρι σας και αυτό ίσως κάνει την αλλαγή στην πορεία της ζωής σας.

Λέων

Κάποιο άτομο που ξέρετε ίσως εμφανιστεί μπροστά σας με κάποια ευκαιρία για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Μπορεί να σχετίζεται με επενδύσεις ή κάποια άλλη επιχείρηση. Αυτές οι ευκαιρίες αξίζουν την σκέψη σας αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να σκεφθείτε τα θετικά και τα αρνητικά πριν δεσμευτείτε.

Παρθένος

Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα επιχειρηματική συνεργασία σήμερα είναι μια θετική ημέρα για να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Οι νέες επιχειρήσεις που παρουσιάζονται σήμερα μάλλον θα έχουν επιτυχία.

Ζυγός

Κάποιες αρκετά βαρετές δουλειές που ίσως περιλαμβάνουν γραφειοκρατία ίσως καταλάβουν πολύ από τον χρόνο σας σήμερα. Μπορεί να αποσπάται εύκολα η προσοχή σας και να μπείτε σε πειρασμό να τα αφήσετε στην άκρη και να κάνετε κάτι ενδιαφέρον αλλά μην πέσετε σε αυτή την παγίδα. Θα θέλετε αυτή η επιτυχία να συνεχιστεί και ο καλύτερος τρόπος είναι να βγάλετε τα βαρετά από την μέση και να προχωρήσετε σε κάτι συναρπαστικό.

Σκορπιός

Οι νέες επιχειρήσεις πάνω στις οποίες δουλεύετε ίσως τώρα αρχίσουν να αποδίδουν. Η επιτυχία φαίνεται να είναι γύρω σας και αυτοί που έχουν εξουσία ίσως είναι πολύ εντυπωσιασμένοι με ότι προσπαθείτε να επιτύχετε. Εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία.

Τοξότης

Κάποια γραφειοκρατικά χαρτιά που ίσως αφορούν τα επαγγελματικά σας ίσως πρέπει να γίνουν σήμερα. Μπορεί να είναι μια νέα εξέλιξη. Ίσως αισθάνεστε λίγο αποπροσανατολισμένοι αλλά θα πρέπει να συμμαζευτείτε και να το εκμεταλλευθείτε όσο γίνεται. Όποια και να είναι η ευκαιρία όλα δείχνουν ότι μπορεί να είναι επιτυχία οπότε μην την αφήσετε να περάσει.

Αιγόκερως

Η επιτυχία στα επαγγελματικά μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα σήμερα. Κάποια έγγραφα, ίσως συμβόλαια, μπορεί να καταλάβουν τον χρόνο σας. Μπορεί να πρέπει να περάσετε πολύ χρόνο και στο τηλέφωνο. Όλα αυτά ίσως σας κάνουν να αισθάνεστε λίγο μπερδεμένοι.

Υδροχόος

Έχετε δουλέψει πολύ για να προωθήσετε το συμφέρον της επιχείρησής σας και σήμερα μάλλον θα αποδώσει. Κάποια χρήματα μπορεί να εμφανιστούν στον δρόμο σας όπως και νέες ευκαιρία για να ακολουθήσετε την επιτυχία. Οι φίλοι και η οικογένειά σας θα είναι πολύ χαρούμενοι και ίσως θέλετε να το γιορτάσετε.

Ιχθύες

Η δουλειά και οι συνεργασίες μπορεί να αποδειχθούν πολύ ικανοποιητικές και κερδοφόρες και ίσως λάβετε πληροφορίες για κάποιες νέες ευκαιρίες που ίσως σας εμφανιστούν. Έχετε δουλέψει πολύ χωρίς εμφανή αποτελέσματα για καιρό και τώρα φαίνεται ότι όλα συμβαίνουν μαζί. Είναι πολύ συναρπαστικό αλλά να θυμάστε να ακολουθείτε το μονοπάτι σας και να συνεχίσετε να δουλεύετε.

Παλαιότερα άρθρα: