Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για τo Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου 2017

Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου  2017:

Κριός

Θα αισθάνεστε άνετα σήμερα και θα είστε πολύ σίγουροι. Ίσως αισθάνεστε προστατευμένοι από μια έντονη δύναμη που σας υπενθυμίζει ότι όσο παραμένετε σταθεροί όλα θα πάνε καλά.

Ταύρος

Ίσως αισθάνεστε λίγο περίεργα σήμερα. Φαίνεται ότι προχωράτε αλλά τίποτα δεν δείχνει ότι προχωράτε προς την σωστή κατεύθυνση. Αντί να προχωράτε άσκοπα αναζητήστε βοήθεια.

Δίδυμοι

Μην επιμένετε στους τρόπους σας σήμερα και θα πρέπει να αναλογιστείτε τι άλλες επιλογές υπάρχουν. Πρέπει να σκεφθείτε πολλά πριν δεσμευτείτε.

Καρκίνος

Μείνετε στο παρασκήνιο αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλετε. Μην ασχολείστε με τις δουλειές των άλλων ακόμα και αν ξέρετε πως πρέπει να προχωρήσουν. Οι άλλοι έχουν ισχυρή γνώμη και δεν μπορείτε να τους εκμεταλλευθείτε.

Λέων

Ίσως έχετε κάποια προβλήματα. Το μυαλό σας λειτουργεί πολύ γρήγορα για να επιλύσετε τα θέματα. Είναι πιθανό η πραγματικότητα της κατάστασης να είναι πιο απλή από ότι νομίζετε.

Παρθένος

Ίσως αισθάνεστε ότι δεν είστε καλοδεχούμενοι σήμερα. Φαίνεται ότι δεν είστε πολύ καλά και οι άλλοι δεν είναι δεκτικοί απέναντί σας. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας και μην επιτρέπετε να σας επηρεάζουν.

Ζυγός

Να είστε προσεκτικοί σήμερα και θα δείτε ότι και η πιο μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Μην διστάσετε να προχωρήσετε με ότι σας φαίνεται σωστό. Να είστε συγκεντρωμένοι και μην διστάζετε σε προσωπικά θέματα που ίσως προκύπτουν.

Σκορπιός

Ίσως αισθάνεστε ότι τα χέρια σας είναι δεμένα και δεν έχετε επιλογές. Μην απελπίζεστε με μια κατάσταση που φαίνεται δύσκολη. Θα πρέπει να σκεφθείτε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε.

Τοξότης

Είναι καλή στιγμή να ασχοληθείτε με ένα θέμα που σας απασχολείτε τελευταία. Οι άλλοι θα χάσουν την πίστη τους σε εσάς αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μια από εκείνες της ημέρες όπου χρειάζεστε τους φίλους σας. Ίσως έχετε λάβει κάποιες σημαντικές πληροφορίες και θέλετε να τους μιλήσετε. Να είστε προσεκτικοί όμως.

Υδροχόος

Είστε διστακτικοί να μιλήσετε σήμερα. Μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα. Ίσως διστάζετε να πείτε τι ξέρετε γιατί φοβάστε τι θα σκεφθούν οι άλλοι.

Ιχθύες

Ίσως υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εσάς και κάποιο μεγαλύτερο άτομο. Ίσως είναι κάποιο άτομο που θεωρεί ότι ξέρει καλύτερα και αυτό αρχίζει να σας ενοχλεί.

 

Παλαιότερα άρθρα: