Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017:

Kριός

Ένα νέο ή ήδη υπάρχον ειδύλλιο μπορεί να πάρει μια τροπή ώστε να δημιουργηθεί ένας πιο ισχυρός δεσμός μεταξύ σας. Οι δουλειές του παρελθόντος σας εμπνέουν καλλιτεχνικά. Πνευματικά ίσως κάνετε κάποιες πολύ σημαντικές αλλαγές.

Ταύρος

Τα όνειρα και ο διαλογισμός μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο κάποια παλιά συναισθήματα που είχαν μπλοκάρει την ανάπτυξή σας χωρίς να το αντιλαμβάνεστε. Το να ψάχνετε αλλά και να δίνετε συγχώρεση μπορεί να είναι τώρα ακόμα πιο σημαντικό. Το πάθος θα είναι πολύ έντονο.

Δίδυμοι

Αν δεν είστε σε σχέση μην εκπλαγείτε αν συναντήσετε τον έρωτα σήμερα ίσως στην περιοχή σας. Ακόμα και αν είστε σε σχέση θα κάνετε έναν νέο φίλο. Μάλλον θα συναντήσετε ένα ιδιαίτερο άτομο έξω.

Καρκίνος

Το σύστημα αξιών σας μπορεί να αποκτήσει μια νέα πνευματική οπτική σήμερα. Κάποιες υποθέσεις μπορεί να αποκτήσουν νέο νόημα για εσάς σήμερα. Ίσως δείτε πιο πνευματικά την δουλειά σας.

Λέων

Οι άλλοι είναι σημαντικοί για εσάς. Σήμερα οι σχέσεις σας μπορεί να είναι πιο σημαντικές από ότι συνήθως. Μπορεί να συναντήσετε κάποια ενδιαφέροντα άτομα και αν δεν είστε σε σχέση ίσως ερωτευτείτε.

Παρθένος

Μια ομαδική συνάντηση μπορεί να γίνει στο σπίτι σας. Αυτή η ομάδα μάλλον θα καταφέρει να επιτύχει τον σκοπό της που ίσως είναι μεταφυσικός ή πνευματικός. Θα έρθετε πιο κοντά με όποιο άτομο περνάτε χρόνο σήμερα.

Ζυγός

Οι ομαδικές δραστηριότητες που έχουν μεταφυσικό ή ανθρωπιστικό ενδιαφέρον μπορεί να πραγματοποιηθούν στο σπίτι σας σήμερα. Μάλλον θα κάνετε νέους φίλους. Αν δεν είστε σε σχέση ίσως γνωρίσετε κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο.

Σκορπιός

Οι νέες επαγγελματικές επαφές μπορεί να σας κάνουν να ασχοληθείτε με μια πιο καλλιτεχνική ή πνευματική καριέρα. Σκεφθείτε το σοβαρά. Το ταλέντο σας μπορεί να εμφανιστεί σήμερα.

Τοξότης

Κάποια πνευματικά ζητήματα θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα. Θα θέλετε να ασχοληθείτε με την μελέτη κάποιων πνευματικών ή μεταφυσικών θεμάτων. Οι φίλοι ίσως θέλουν να συμμετάσχουν.

Αιγόκερως

Ασχολείστε με τα πνευματικά ζητήματα αλλά σήμερα το μυαλό σας έχει άλλα σχέδια. Κάποιες αποκαλύψεις θα γίνουν και ίσως θέλετε να τις εκφράσετε μέσα από την τέχνη. Οι ερωτικές ή οι άλλες σχέσεις μπορεί να αποκτήσουν μια μυστηριώδη αύρα.

Υδροχόος

Οι άλλοι θα είναι πολύ σημαντικοί σήμερα. Ο έρωτας είναι πολύ στο μυαλό σας είτε στις φιλίες, στα επαγγελματικά ή σε όλες τις σχέσεις γενικά. Οι επαφές σας θα είναι τρυφερές και υποστηρικτικές.

Ιχθύες

Σήμερα ίσως προσπαθείτε να εξασφαλίσετε την ιδανική δουλειά μάλλον στον καλλιτεχνικό τομέα. Ίσως έχετε μια συγκεκριμένη θέση στο μυαλό σας ή μπορεί να σκέπτεστε πολλές.

Παλαιότερα άρθρα: